Την γκάφα της ζωής της έκανε γνωστή τραγουδίστρια της Πάτρας και ακόμα χτυπάει το… κεφάλι της στον τοίχο.

Η νεαρή ήθελε να ανάψει τον σύντροφο της και πάνω στην κάψα της για να πετύχει τον σκοπό της του έστειλε μία φωτογραφία με τα κόκκινα εσώρουχα που είχε αγοράσει ειδικά για αυτόν και άλλη μία εικόνα, όπου ήταν με το ένα της στήθος έξω!

Όλα καλά ως εδώ. Μόνο που από την βιασύνη της έκανε λάθος και οι φωτογραφίες σταλμένες μέσω inbox δεν είχαν παραλήπτη τον σύντροφο της, αλλά έναν άλλον φίλος της στο facebook, ο οποίος όταν τις είδε δεν πίστευε στα μάτια του.

Το πιο ωραίο από όλα είναι ότι μαζί με τις φωτογραφίες είχε στείλει και τα ανάλογα μηνύματα, με πρόστυχα λόγια, πάντα με σκοπό να ανάψουν τον σύντροφο της. Όταν κατάλαβε το λάθος της ήταν αργά. Όσο για το σύντροφο της; Μάλλον δεν θα το μάθει ποτέ το όλο σκηνικό.

Άλλωστε δεν έγινε και κάτι εδώ που τα λέμε. Η τραγουδίστρια που είναι από τις ομορφότερες και σέξι κοπέλες στον χώρο της, είναι δικιά του και η καρδιά της, έτσι και αλλιώς του ανήκει. Μόνο που η κοπέλα από εδώ και στο εξής θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτική όταν στέλνει μηνύματα ροζ περιεχομένου…