Τι κάνει ένα εσώρουχο… ακριβό;

51848_thumb_260x175

Όπως θα έλεγε και ο Καρβέλας… τα κόκκινα τα σέξι τα εσώρουχα σου, όσο πιο φτηνιάρικα τόσο πιο ωραία! Οι γυναίκες βέβαια δεν θέλουμε πάντα εσώρουχα από τον πάγκο. Για του λόγου το αληθές, θα προτιμούσαμε όλα μας τα εσώρουχα να είναι ακριβά! Τι σημαίνει αυτό; Να είναι καλής ποιότητας, να έχουν ευχάριστη αίσθηση και κατά κάποιο μαγικό τρόπο να μας κάνουν να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες.
Αυτά ακριβώς είναι και τα χαρακτηριστικά των γυναικείων εσωρούχων που τα διαχωρίζουν σε ακριβά και φτηνά. Ένα καλό εσώρουχο, lingerie όπως λέγεται στις μπουτίκ, οφείλουν να έχουν σωστή εφαρμογή, να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, να είναι άνετα και φυσικά να έχουν ένα αισθησιακό… design!
Άνεση
Το πόσο άνετα θα αισθανθείς με ένα εσώρουχο εξαρτάται από το σχεδιασμό του. Πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να έχει τέλεια εφαρμογή πάνω στο σώμα σου. Ένα ακριβό εσώρουχο έχει τις ραφές σε σημεία όπου κολακεύουν την περιφέρεια σου, ενώ στα σουτιέν το νούμερο και οι τιράντες πρέπει να είναι σωστά υπολογισμένα και τοποθετημένα για τα διαφορετικά γυναικεία σώματα!
Θηλυκότητα
Ένα απλό εσώρουχο απλά προβάλλει το σώμα σου. Ένα καλό κι ακριβό γυναικείο εσώρουχο αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου. Με τα σωστά υφάσματα και τις πινελιές, για παράδειγμα ένα φιογκάκι, μια κορδέλα, τη δαντέλα και το μετάξι, μια γυναίκα μπορεί να αισθανθεί όμορφη.
Αισθησιασμός
Οι επιλογές σε ύφασμα και σχέδιο είναι αυτό που κάνουν τα ακριβά εσώρουχα τόσο αισθησιακά. Ένα πρωτότυπο σουτιέν από τούλι, ένα εσώρουχο με βελούδινες ή δαντελένιες πινελιές μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε την άνεση… για τον αισθησιασμό! Το χρώμα επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο: ένα έντονο κόκκινο, ένα μαύρο ή ένα ολόλευκο εσώρουχο δείχνει ποιοτικό συγκριτικά με ένα ξεβαμμένο κίτρινο, πράσινο ή μπεζ εσώρουχο.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>