Στο μυαλό των αντρών: Τι σκέφτονται για τα σέξι εσώρουχα που φοράς;

ff7a7c9ff8c60a196a0c74486a074d6aΜπορεί ένας άντρας να μην γνωρίζει πολλά για τα γυναικεία εσώρουχα αλλά σίγουρα, αν τον ρωτήσεις, μπορεί να σου πει τι σκέφτεται για μία κοπέλα όταν τη βλέπει με ένα συγκεκριμένο είδος εσώρουχου.

Δαντελωτό στρινγκ

Σκέφτονται πως η κοπέλα που το φοράει προφανώς έχει ένα σε κάθε χρώμα για να ταριάζει με τη διάθεσή που έχει την κάθε μέρα και της αρέσει πολύ να βγαίνει τα βράδια. Αυτή είναι η σκέψη του άντρα που συνοδεύει το δαντελωτό στρινγκ ενώ το βρίσκει το απόλυτο κοριτσίστικο εσώρουχο.

Χαμηλόμεσο εσώρουχο με ζωάκια

Οτιδήποτε με ζωάκια ή λέξεις πάνω του δείχνει παιδικό για μερικούς και παιχνιδιάρικο για άλλους.

Στρινγκ

Το στρινγκ τους κάνει να σκέφτονται πως η κοπέλα που το φοράει βγαίνει από την ασφαλή ζώνη που βρίσκεται και θέλει να νιώσει σέξι. Είναι σαν την πρωταγωνίστρια των 50 Αποχρώσεων του Γκρι. Από τη μία θέλει να είναι σέξι και από την άλλη θέλει να αισθάνεται κοριτσάκι.

Bαμβακερά ψηλόμεσα εσώρουχα

Αυτά ανήκουν στις κοπέλες που είναι φοιτήτριες και κάνουν παρέα μόνο με τη μαμά τους. Τους φαίνονται πολύ αθώα και δεν τρελαίνονται για αυτά.

Αντρικό εσώρουχο

Σκέφτονται ότι στις κοπέλες που τα φοράνε αρέσει πολύ η γυμναστική και τρώνε σπανάκι. Δείχνουν αθλητικές και δίνουν την αίσθηση πως κυκλοφορούν μονίμως με φόρμες.

Διαφανές στρινγκ από τούλι

Είναι πολύ μικρό και είναι και διαφανές. Οι κοπέλες που τα φοράνε είτε έχουν ήδη είτε θέλουν να ποστάρουν φωτογραφία τους με αυτό στο Instagram. Αυτή είναι η σκέψη των αντρών.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>