Σύντροφος star ψάχνει τα εσώρουχά του με φακό για να διαπιστώσει αν την απατά!

98925«Είμαι πολύ ντροπαλός παρόλο που δεν το φαντάζεστε. Έχω μια φοβία ότι μπορεί να πιάσει φωτιά το σπίτι, και δεν θέλω να είμαι γυμνός εκείνη την ώρα», αποκάλυψε ο εκκεντρικός τραγουδιστής για το γεγονός ότι δεν θέλει να βγάζει το εσώρουχό του την ώρα της σεξουαλικής επαφής.

«Αποφεύγω να κάνω ντους μαζί της. Νομίζω ότι δυο φορές στη ζωή μου έκανα μπάνιο μαζί με γυναίκα, και αυτό έγινε στα σκοτεινά. Είμαι πραγματικά ντροπαλός», συμπλήρωσε ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του χρησιμοποιεί ειδικό φακό, που ανιχνεύει το σπέρμα σε αντικείμενα, προκειμένου να διαπιστώσει αν της είναι πιστός.

«Το έχει χρησιμοποιήσει στο εσώρουχο μου για να δει αν έκανα τίποτα όσο ήμουν έξω. Όταν την ρώτησα “και που ξερεις αν άλλαξα εσώρουχο;”, απάντησε “μα ποτέ δεν αλλάζεις εσώρουχο!”», ανέφερε ο Μέριλιν Μάνσον.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>