Ο Τζάστιν Μπίμπερ ποζάρει με εσώρουχα του Calvin Klein

Ο 20χρονος Καναδός ποπ σταρ είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein στην εκστρατεία προώθησης της τελευταίας κολεξιόν ανδρικών εσωρούχων.

Το αγόρι που τρέλανε τα κορίτσια ανά την υφήλιο έγινε… άνδρας και ποζάρει με macho εμφάνιση, επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς και τα τατουάζ στο κορμί του, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Βέβαια, το ερώτημα παραμένει σχετικά με το αν αυτοί οι γραμμωμένοι κοιλιακοί ανήκουν πράγματι στον Τζάστιν Μπίμπερ ή αν το Photoshop έχει κάνει πάλι «θαύματα», καθώς πολλά σχόλια στα social media στάζουν χολή…

Γεγονός είναι πάντως πως ο 20χρονος Καναδός σταρ της ποπ είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια του Calvin Klein, πρωταγωνιστώντας σε βίντεο κλιπ και αφίσες, έχοντας στο πλάι του το top model από την Ολλανδία Λάρα Στόουν.

Τζάστιν Μπίμπερ - Calvin Klein - εσώρουχα

Τζάστιν Μπίμπερ - Calvin Klein - εσώρουχα

Τζάστιν Μπίμπερ - Calvin Klein - εσώρουχα

«Φοράω εσώρουχα Calvin Klein690_b83eacf7-a4e7-4a20-a464-8a0eff46f060 εδώ και πολλά χρόνια. Ήλπιζα πως κάποια μέρα θα γίνω μοντέλο και θα ποζάρω φορώντας τα και τώρα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», σχολίασε ο Τζάστιν Μπίμπερ στους δημοσιογράφους.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>