Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι σου δείχνει τα νέα της εσώρουχα

Rosie-Huntington-Whiteley-570-800x500

Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι είναι φωτιά και ξέρει να τραβά όλα τα αντρικά βλέμματα, αφού είναι και κοριτσάκι και σέξι θηλυκό. Στην υπάρχουσα άποψή σου για εκείνη έρχονται να προστεθούν μερικές ακόμα φωτογραφίες. Αυτές από τη νέα σειρά εσωρούχων της Marks & Spencer.

Η διάσημη Αγγλίδα καλλονή είναι γεννημένη για να φοράει μόνο τα εσώρουχά της. Αυτό το γνωρίζει καλά η Victoria’s Secret, ο Jason Statham , εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον πλανήτη που έχουν χαζέψει τις αισθησιακές φωτογραφήσεις της και τα Marks & Spencer, που της έχουν εμπιστευθεί τη σέξι σειρά εσωρούχων τους. Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια της σειράς Rosie for Autograph, η φετινή κολεξιόν συνδυάζει τα πολυτελή υφάσματα με τις vintage λεπτομέρειες, που είναι πολύ in fashion φέτος, και αναδεικνύονται ιδανικά από το αισθησιακό κορμί της θεάς Ρόζι. Αυτό το τελευταίο, θα το διαπιστώσεις χαζεύοντας τις φωτογραφίες.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>