Οι γυναίκες λατρεύουν τα εσώρουχα!

image (1)Νέα έρευνα που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες ολοένα και γεμίζουν με εσώρουχα τα συρτάρια τους.

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα που διενήργησε η μεγαλύτερη αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων της Βρετανίας, Glo White, και στην οποία συμμετείχαν 2.000 γυναίκες, οι Αγγλίδες έχουν στο συρτάρι τους 34 εσώρουχα κατά μέσο όρο, ενώ το 1999 ο μέσος όρος ήταν μόλις 12.

Ο μέσος τύπος γυναίκας έχει στο συρτάρι της περίπου 20 εσώρουχα για καθημερινή χρήση και περίπου 14 για ειδικές περιπτώσεις.

Η έρευνα δείχνει ακόμα ότι τα γούστα των ανδρών και των γυναικών ως προς το χρώμα των εσωρούχων δεν ταυτίζονται.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες τρελαίνονται για τα κόκκινα ή τα μαύρα εσώρουχα, όμως οι γυναίκες φαίνεται πως προτιμούν τα λευκά.

Η μανία αυτή με τα εσώρουχα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες διαβάζουν πλέον ερωτική λογοτεχνία και ειδικά το βιβλίο, «Fifty Shades of Grey» που σπάει ταμεία στην Αμερική και στην Ευρώπη.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>