Διάλεξε τα σωστά εσώρουχα… γιατί και ο εσωτερικός κόσμος μετράει!

andrika-esorouxa-1-570-800x500

Μαζί με το Φθινόπωρο και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις και μποξεράκια σου; Ρίξε μία ματιά στα παρακάτω και δες αν χρειάζεται ένα refresh ο εσωτερικός κάτω σου κόσμος!

1. Απέφυγε τα φωσφόριζε χρώματα! Το έντονο πράσινο, πορτοκαλί και κίτρινο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τα εσώρουχα. Άσε που αν δεν έχεις και τα κατάλληλα προσόντα, η υπόθεση αποδεικνύεται… «μάπα». Ο μόνος λόγος για να κρατήσεις ένα στο συρτάρι σου είναι για να φαίνεσαι στο μαύρο σκοτάδι.

2. Πέταξε επιτέλους τα πολυφορεμένα σου εσώρουχα που το λάστιχο έχει ξεθωριάζει και ξεχειλώσει. Δεν είναι δα και τόσο ακριβά για να αγοράσεις καινούργια.

3. Μην διανοηθείς να βάλεις μποξεράκια με αστεία σχέδια, φάτσες και ζωάκια, όπως βατραχάκια. Μην περιμένεις από μία γυναίκα να σε δει σοβαρά στο κρεβάτι αν δεν δεις κι εσύ σοβαρά το θέμα των εσωρούχων. Θυμήσου το!

4. Διώξε από πάνω σου το σύνδρομο του μπαμπά σου! Δεν χρειάζεται το συρτάρι σου να είναι γεμάτο με σλιπάκια ή φαρδιά μποξεράκια. Αντιληπτό ότι τα τελευταία σου προσφέρουν ελευθερία αλλά δεν είναι και τόσο σεξουαλικά.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>