Αγόρια προσοχή: 5 συμβουλές πριν της αγοράσετε εσώρουχα!

εσωρουχαΑν το να ψωνίσεις εσώρουχα στην κοπέλα σου φαντάζει τρομαχτικό, σου έχουμε τις συμβουλές από τα πιο κατάλληλα πρόσωπα: τα μοντέλα της Victoria’s Secret. To GQ μπήκε στα παρασκήνια και κατάφερε να κλέψει μερικά tips λίγο πριν αρχίσει το show. Το σίγουρο είναι ότι στην επιλογή σου το μέγεθος παίζει ρόλο, όπως επίσης και η άνεση. Το πιο σημαντικό όμως είναι να πάρεις κάτι που να σου αρέσει κι εσένα. Και κάτι ακόμα…»Δεν μπορείς να βγάλεις τις κάλτσες αν δεν ξεκουμπώσεις πρώτα τα κλικ της ζαρτιέρας» τονίζει η Candice Swanepoel.

Σωστό μέγεθος

«Πριν επισκεφτείς μαγαζιά με εσώρουχα, θα πρέπει να ξέρεις το μέγεθός της» συμβουλεύει η Lilly Aldridge και τονίζει «Είναι σημαντικό να ξέρεις τι νούμερο φοράει. Αν είναι λάθος, το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό»!

Καλό υλικό ίσον καλό δώρο

«Λειτουργικά και άνετα θα πρέπει να είναι τα εσώρουχα» συμβουλεύει η Karlie Kloss, αφού όπως λέει η ίδια «δεν προορίζονται για εσένα αλλά για εκείνη». «Προτίμησε εσώρουχα από καλό υλικό» καταλήγει.

Κοντά στο στιλ της

Όταν αγοράζεις εσώρουχα για την κοπέλα σου, ένα πράγμα θεωρεί σημαντικό η Lindsay Ellingson: να ταιριάζουν με το στιλ της. «Το χρώμα παίζει ρόλο. Για παράδειγμα, θέλει να αισθάνεται σέξι; Υπάρχουν πολλά είδη εσωρούχων για κάθε τύπο γυναίκας» τονίζει το μοντέλο.

Και στο δικό σου

«Το πιο σημαντικό είναι να διαλέξεις κάτι που σου αρέσει και εσένα» λέει η Doutzen Kroes. «Θα μου άρεσε να έρθει ο φίλος μου σπίτι με ένα δώρο που θα ήθελε να δει να φοράω» καταλήγει.

Ναι στη δαντέλα

«Κάθε γυναίκα αγαπά τη δαντέλα. Μου αρέσουν τα σουτιέν με χαμηλό κόψιμο στο πάνω μέρος και λατρεύω τη δαντέλα» καταλήγει η Ana Beatriz Barros.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>