220.000 ευρώ πλήρωσαν συλλέκτες για εσώρουχα και ερωτικές επιστολές της Μέριλιν Μονρόε

marilyn-monroe-570-800x511

Το διαχρονικό σύμβολο του σεξ, Μέριλιν Μονρόε εξακολουθεί να απασχολεί και να πουλάει τρελά 52 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατό της. Φανατικοί συλλέκτες πλήρωσαν το εξωπραγματικό ποσό των 220.000 ευρώ για προσωπικά αντικείμενα της αιώνιας ξανθιάς σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ οι ίδιοι δηλώνουν πως θα πλήρωναν ακόμα περισσότερα για να αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το People.com, μια ερωτική επιστολή του συζύγου της Μέριλιν, Τζο ΝτιΜάτζιο λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους και η οποία ξεκινά με τη φράση «Αγαπημένο μου μωρό», πουλήθηκε στην τιμή των 61.000 ευρώ. Μια ακόμα ερωτική επιστολή που ο Άρθουρ Μίλερ είχε στείλει στη Μέριλιν λίγο πριν το γάμο τους, χτύπησε την τιμή των 35.000 ευρώ, όμως οι συλλέκτες δεν έμειναν εκεί.

marilyn-monroe-erotikes-epistoles-570

15.000 ευρώ δόθηκαν για ένα λευκό σουτιέν της λολίτας, ενώ ένα δικό της μαύρο παλτό πουλήθηκε για 73.000 ευρώ. Μία πούδρα της Μέριλιν αγοράστηκε από φανατικό θαυμαστή της στην τιμή των 36.000 ευρώ.

220.000 ευρώ πλήρωσαν συλλέκτες για εσώρουχα και ερωτικές επιστολές της Μέριλιν Μονρόε

Φαίνεται πως η Μέριλιν θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο προσκήνιο για πολλά ακόμα χρόνια, καθώς συνεχώς κάνουν την εμφάνισή τους νέα προσωπικά της αντικείμενα διαθέσιμα προς πώληση, με τους ιδιοκτήτες τους να πετυχαίνουν τεράστια κέρδη.

Το μόνο σίγουρο; Η Μέριλιν πέτυχε αυτό που ήθελε: Την αιώνια δόξα.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>